Tjänster

Låt oss ta hand om hela entreprenaden för din renovering. Vi samarbetar med flera olika yrkesgrupper för att erbjuda dig en komplett lösning från rivning till det färdiga resultatet, exempelvis ett nytt kök eller badrum. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att vi kommer att utföra arbetet med högsta kvalitet och precision. Låt oss skapa ditt drömkök eller drömbadrum tillsammans!

Mikrocement

Är du på jakt efter en lösning som kan hjälpa dig att uppdatera utseendet på ditt hem eller kommersiella lokal? Vill du ha ett material som garanterar en jämn och hållbar yta, samtidigt som det ser estetiskt tilltalande ut? Då bör du överväga mikrocement.

Mikrocement är en högteknologisk produkt som erbjuder en mängd fördelar. Du kan täcka och måla över befintliga golv och väggar med detta innovativa material och skapa en helt ny look utan att göra omfattande renoveringar. Det är lätt att använda på många olika typer av underlag, inklusive betong, trä, gips eller sten.

Med mikrocement har du många olika färger och texturer att välja mellan, och det kan även läggas till tillsatser som glasfiber eller pigment för att öka hållbarheten och förbättra utseendet. Du behöver inte oroa dig för underhåll eller rengöring, mikrocement är lätt att hålla ren och är motståndskraftigt mot väta och fukt.

Dessutom är mikrocement ett hållbart alternativ eftersom det inte innehåller skadliga kemikalier och är lätt att återvinna. Det är det bästa valet för dig som vill skapa en unik och modern look i ditt hem eller kommersiella lokal och samtidigt göra en investering i en hållbar framtid.

Så om du vill förvandla ditt hem eller kommersiella lokal med ett högteknologiskt material som garanterar en jämn och hållbar yta, samtidigt som det ser estetiskt tilltalande ut, välj mikrocement. Kontakta oss idag för att få mer information och en kostnadsfri offert. Uppdatera ditt hem eller kommersiella lokal med mikrocement och se det omedelbara resultatet av ditt nya val!

Flytspackling

VMP erbjuder ett omfattande utbud av flytspackel. Våra lösningar passar både för små badrum och stora industrilokaler. Vi erbjuder både manuell tillämpning och använder vår egen pump, vid större projekt pumpar vi med lastbil. Så oavsett om du behöver spackla ett litet rum eller en stor industriplats, har VMP den perfekta lösningen för dig.


Murning och puts
Vi utför allt inom mur och puts.

Kontakta oss  så hittar vi ett sätt att uppfylla dina önskemål!


 
- Behörigheter -