Våra leverantörer

Om oss

1903 började två bröder, Justus och
Fritz Miller, gjuta möbelbeslag i Bankeryd. De var duktiga hantverkare och såg noggrant till att beslagen de levererade var av högsta kvalitet. I dag, över 100 år senare är företaget fortfarande i familjen Millers ägo och familjen är fortfarande lika intresserade av att leverera kvalitetssaker som håller för både öga och tidens tand.
 

Om oss

Vårt löfte till dig är ”Create your personal space”. Det är en berättelse om möjligheter, kreativitet och individualitet. Men det är också en uppmaning till dig att använda våra produkter i dina lokaler. Vi ser badrummet som huvudrummet i hemmet. Det kan inte bli mer personligt. Det är ett utrymme som du spenderar förvånadsvärt mycket tid i varenda dag. Därför tycker vi också att du ska kunna använda din kreativitet när du skapar ditt badrum.
 
 

Om oss

2004 var året då Nordhem gjorde entré på badrumsmarknaden. Allt började i liten skala, med tre handdukstorkar i sortimentet. Men redan då var det stilren design och riktigt hög kvalitet som utmärkte produkterna. Idag har Nordhem Sveriges största sortiment av badkar och handdukstorkar. Och det är fortfarande stilren design och riktigt hög kvalitet som utmärker produkterna.

Om oss

Stort eller litet – badrummet är ett av ditt hems viktigaste platser. Badrummet används från morgon till kväll, och ska vara en plats där du kan trivas och må bra. Det har vi på Alterna badrum tagit fasta på när vi skapat våra produkter. Med användaren i fokus, och med stor respekt för kvalitet och miljö, har vi byggt upp ett sortiment av produkter och lösningar för alla smaker och behov. För att du ska kunna skapa ett badrum att trivas i – i dag, i morgon och i år framöver.
 

Om oss

Sent åttiotal i en skånsk verkstad skapar två designentreprenörer glasväggar för kontor och hotell som efterfrågat lösningar som ännu inte finns. Firman med namnet Inredningsglas skakar liv i branschen och bevisar att man är lika skickliga på att tillverka skräddarsydda, snedkapade glas som rätvinkliga i standardstorlekar. Snart är det inte bara proffsen som är beställare, utan även konsumenter som via utvalda återförsäljare kan handla kundanpassade glaslösningar – först i Sverige men snart i hela Norden.
 

Om oss

Peter Langenitz Dekora AB är ett familjeföretag med 50 års erfarenhet inom kakel och klinker.
Vi importerar och marknadsför produkter från hela världen, även om merparten kommer från
Europa. Kakelbårder och dekorer har vi egen tillverkning av.
 

Om oss

Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare inom bygg och industri. Tillsammans med egna och utvalda partners varumärken erbjuder vi en unik och innovativ produktportfölj.

Om oss

Kiilto Oy – nästan hundra år av finska lim och kemikalierKiilto Oy, som grundades 1919, är ett finskt familjeföretag som tillverkar produkter inom kemiindustrin. Kiilto utvecklar, tillverkar och marknadsför lim och relaterade produkter.
 

Om oss

Svedbergs grundades redan 1920 och har sedan 1962 tillverkat kvalitetsprodukter för badrum. Idag är företaget marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och noterat på Stockholms fondbörs. Produktutveckling, design och produktion sker till stor del på företagets egen anläggning i Dalstorp. Under begreppet Hela ditt badrum marknadsförs ett brett sortiment bestående av badrumsmöbler, badkar, duschar, blandare, WC, belysning, handdukstorkar.
 

Om oss

Du ger oss måtten, vi ger dig duschen.
 
 

Om oss

KGC Verktyg & Maskiner har i mer än 60 år levererat kvalitetsverktyg för murning och plattsättning. Företaget grundades på 50-talet av betongarbetaren Karl-Gustaf Cederberg, därav namnet KGC.