Sammanbetspartners

Helgereds Rör AB

Helgereds Rör är ett familjeföretag som varit verksamma inom VVS-branchen sedan slutet av 60-talet.  Helgereds Rör är Auktoriserad VVS installatör samt medlem i VVS 2000 och följer de branchregler som är framtagna. 

Björkmans måleri AB

Vi är ett Göteborgsbaserat företag som utför all typ av målning både in och utvändigt.

Vi har en viss nisch på renovering av äldre hus och fastigheter samt tapetsering. Företagets grundare Benny Björkman startade sin målarbana 1987 som lärling och 1992 fick han sitt gesällbrev. 2005 startade han företaget Benny Björkmans Måleri som år 2010 blev Björkmans Måleri AB.

Vi sätter alltid kunden i fokus och vi hjälper gärna till med tips och råd. Björkmans är medlem i Måleriföretagen och ger Nöjd-kund-garanti.

TB elektriska


JBQ VVS & Entrepenad AB

  • Vi har kundfocus
  • Vi utför alla arbeten enligt branschkrav
  • Vi kommer när vi lovat
  • Vi gör bostadsanpassningar som passar dig

Inlands Byggnationer AB

Vi utför allt inom bygg och snickeriarbete, Köksrenovering,golvläggning,utbyggnad eller mindre nybygge

Spotless HOME

Det lilla extra, det är vårt motto.

Vi vill inte att det ska finnas några gränser för vad vi kan erbjuda dig som kund. Alla är vi olika och tycker saker och ting är olika roligt att utföra själv.

Därför erbjuder vi på Spotless Home dig en rad med olika servicemöjligheter som kan underlätta din vardag. Utöver den vanliga städningen finns det kanske något du vill att vi gör extra? Det kan vara att du har en stor hög med nytvättade kläder som behöver vikas eller lakan som behöver bytas?

Vi gör allt och lite till för att din städning ska bli just som du vill ha den.